Om mig

Katharina Thölberg


OM MIG                                                                

Jag, Katharina är sedan 2004 utbildad massageteraput via Axelsons Gymnasitiska Institut och bedrev under något år min egen verksamhet på halvtid i kombination med psykosocialt arbete. (Utbildad på Vårdhögskolan , Karolinska Insttitutet -90 med inriktning mot socialpedagogiskt behandlingsarbete).

Livet förändrades och jag valde att lägga ner massageverksamheten för ett litet tag...

Uppehållet blev lite längre än tänkt, dock levde intresset och hängivenheten för massage fortfarande kvar.

 När jag för ett antal år sedan mötte Indien och kom i kontakt med Ayurvedisk massage, yoga och hela den Ayurvediska filosofin väcktes tanken på att åter få möta människor från ett mer holisktiskt synsätt, att via olika massagetekniker kunna vara en del av att återskapa balans både för kropp och själ, detta genom en avkopplande och återhämtande massage.

Längtan tillbaka till ett annat sammanhang bidrog till att jag kom i kontakt med Ayurveda Akademin där utbildningen till Hälsorådgivare och Ayurvedisk massör, kurs i aromaterapi, meditation samt  kurs i Dhatus/Ama skett. Startade även min yoga praktikt via Yogayama/Hammarby Sjöstad under samma period.

Det praktiska arbetet tillbaka in i massagens värld började ute på Yasuragi  när behov fanns, jag fick  där  lärdom i Bambumassage.

Resan gick sedan vidare  till att bli egen företagare  och hyra in mig på Lewa Kroppsterapi. Sommaren blev fantastisk så  massagen flyttade ut och in i en badhytt ute på Saltsjöbadens dambad, för att sedan återvända till  Lewa Kroppsterapi när temperaturen  föll.

Fyllde nu, under våren på kunskapsbanken med Naturlig Facelift (Axelsons) en ansiktsmassage som bygger på bl a  japansk, indisk och kinesisk kunskap. 

Kombinationen av att kunna erbjuda både  västerlänsk och österlänsk massage öppnar upp mångfaldet för att hitta den behandling som passar bäst för just dig...

Från mitten av april kommer jag även att vara ute på Spa Linaro / Ulfsunda Slott någon dag i veckan. 


Varmt välkommen!

 

 

                                                                  

Stockholm April-19

Spa Linaro Ulfsunda Slott