Om mig

Katharina Thölberg


OM MIG                                                                

Jag, Katharina är sedan 2004 utbildad massageteraput via Axelsons Gymnasitiska Institut och bedrev under något år min egen verksamhet på halvtid och den andra halvtiden som verksamhetschef inom

Vård & Omsorg, Individ och Familj.

(Utbildad på Vårdhögskolan , Karolinska Insttitutet -90 med inriktning mot socialpedagogiskt behandlingsarbete).

Livet förändrades och jag valde att lägga ner massageverksamheten för ett litet tag...

Uppehållet blev lite längre än tänkt, dock levde intresset och hängivenheten för massage fortfarande kvar.

 När jag för ett antal år sedan mötte Indien och kom i kontakt med Ayurvedisk massage, yoga och hela den Ayurvediska filosofin väcktes tanken på att åter få möta människor från ett mer holisktiskt synsätt, att via olika massagetekniker kunna vara en del av att återskapa balans både för kropp och själ, att " bara få vara"  en stund,  detta genom en avkopplande och återhämtande massage. 

Längtan tillbaka till ett annat sammanhang bidrog till att jag utbildade mig till Ayurvedisk hälsorådgivare 2015 och Ayurvedisk massör 2018 genom Ayurveda Akademin.

Resan gick sedan vidare  till att bli egen företagare och hyra in mig på Lewa Kroppsterapi 2018, vi är där ett gäng terapeuter som erbjuder olika alternativa behandlingsformer. 

Lewa Kroppsterapi bytte ägare och namn strax innan  årskiftet 2019/2020 till  Rasayana Wellness

Kombinationen av att kunna erbjuda både  västerlänsk och österlänsk massage öppnar upp mångfaldet för att hitta den behandling som passar bäst för just dig...


Varmt välkommen!

 

 Stockholm Maj-20

Spa Linaro Ulfsunda Slott